‘Met kop en schouders’ Hotel en camping Lentemaheerd

Foto: Lentemaheerd

UITHUIZERMEEDEN – In Noord-Groningen gebeuren mooie dingen! In de video-serie ‘Met kop en schouders’ zet EBG een aantal ondernemers in the picture die hun verhaal doen.

Hoewel ze werken in heel verschillende branches, hebben ze een paar dingen met elkaar gemeen: ze hebben ambitie, ze zijn succesvol en ze vallen op. Ze zijn trots om te ondernemen in Noord-Groningen. Ze steken er met kop en schouders bovenuit!

Lentemaheerd
In deze aflevering vertelt Anita Oosting over haar hotel en camping Lentemaheerd in Uithuizermeeden. In de zomer van 1986 verhuisden Anita en haar man Doeke naar de boerderij in Uithuizermeeden van de familie waar Doeke geboren is. Anita wilde graag iets doen naast het werk op de boerderij, de mooie plek delen met anderen, laten zien hoe er wordt gewerkt op een agrarisch bedrijf. In 1994 begonnen ze met twee kamers voor logies en ontbijt. Inmiddels is Lentemaheerd uitgegroeid tot een hotel en een camping met 5 werknemers. “We zijn erg blij met deze mooie plek en wonen hier graag. Leuk om zoveel mensen te laten zien hoe mooi het hier is.”

Tekst: EBG

Cookieinstellingen