Update ongeval Onderdendamsterweg: slachtoffer bedankt helden, 2de óók bekend

Foto: Ingmar Vos

WINSUM – Vrijdagavond vond er een eenzijdig verkeersongeval plaats op de Onderdendamsterweg. Jeroen Doeven uit Winsum en na nu blijkt Michel Timmers uit Eenrum hielpen het slachtoffer uit zijn benarde positie. Het slachtoffer bedankt in een reactie op de Facebookpagina van HogelandNieuws zijn redders.

Martin Mulder uit Winsum: “Ik was degene in de auto! En ben deze helden eeuwig dankbaar voor dit geweldige optreden! Wonder boven wonder heb ik er helemaal niks aan overgehouden! En loop ik nog rond zoals ik altijd kon doen! Ben zojuist bij de mensen op de naastliggende boerderij geweest… En dat wil ik graag bij de overige mensen die geholpen hebben ook doen! Dus als iemand mij in contact kan brengen met die personen hoor ik het graag!! Blij dat zulke Helden!! nog bestaan op de wereld! Met vriendelijke groet, Martin mulder.”

Via de e mail kregen we op de redactie het volgende bericht: “Hallo redactie, De onbekende voorbijganger was Michel Timmers uit Eenrum. Hij was onderweg naar zijn werk als beveiliger. Wellicht is het jullie al gemeld. Maar ook hij verdient de credits!”

Lees ook: https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190126/auto-op-kop-in-sloot-bestuurder-naar-ziekenhuis/   https://winsum.nieuws.nl/nieuws/20190126/update-ongeval-onderdendamsterweg-helden-hielpen-het-slachtoffer/

Cookieinstellingen