De waarheid verdringt de huidige politiek

Foto: HN

De sluimerende waarheid van de klimaatverandering en de besluiteloze politiek van de huidige coalitie zetten Nederland op zijn kop. Wat de gevolgen zijn van deze verkiezingsuitslag beseffen nog weinigen en Baudet zelf ook nog niet.

Nu blijkt dat de meeste stemmen voor FvD uit het volk komen zal hij zijn arrogantie en onbegrijpelijke teksten achterwege moeten laten en dient hij zich nu verder te richten om mensen feiten te bieden waar ze recht op hebben.

De klimaatverandering heeft meerdere oorzaken wat bekend is bij vele politici wat jarenlang werd genegeerd en afgedaan als onzin en waar amper onderzoek en aandacht aan wordt besteed. Het is nu slechts een kwestie van tijd wanneer de volledige waarheid over de klimaatverandering de meerderheid zal bereiken. Naast de CO2 vervuiling is de belangrijkste oorzaak terug te vinden in planetaire veranderingen en een natuurlijke en energetische cyclus wat wordt veroorzaakt door de passage van ons zonnestelsel door de fotonengordel, Eens in de 26.000 jaar ronden we deze cyclus af en dat is (toevallig?) tijdens ons leven hier op aarde.

Ook geo-engineering waar honderdduizenden landgenoten van op de hoogte zijn heeft een destructieve invloed op ons milieu en klimaat. SP, D66, GL en Partij van de Dieren(die geo-engineering van hun site hebben verwijderd) hebben een geweldige kans laten liggen door vast te houden aan verouderde klimaat standpunten en al tientallen jaren verzuimen om onderzoek te doen en feiten in ogenschouw te nemen.

Als klokkenluider, onderzoeker en meldpunt zijn we erg verheugd met deze ontwikkelingen die uiteindelijk en snel leiden naar de volledige waarheid over de oorzaak van de klimaatverandering. Het is tevens een bevestiging wat wij al vanaf 2003 kenbaar hebben gemaakt over de veranderingen van ons klimaat en toen in de Gouden Karper bespraken met tweede kamerlid(GL) en indiener van het eerste wetsvoorstel voor een betere bescherming van klokkenluiders, Ineke van Gent (huidige burgemeester Schiermonnikoog). Verder hebben wij de ware reden van de klimaatverandering destijds gemeld bij alle fracties en media waaruit uit talloze gesprekken met kamerleden en journalisten bleek dat er volop zorgen en twijfels waren over chemtrails en geo-engineering. De standpunten in de politiek zijn verouderd en gelukkig hebben al miljoenen Nederlanders zelf ontdekt of hebben hun twijfels over de informatie t.a.v. klimaatverandering die ons tot dusver is gegeven en door de EU wordt opgelegd.

Stemmen heb ik ook niet gedaan net zoals 44% van de bevolking waarvan de meerderheid het totale vertrouwen in de respectloze politiek en de valse beloftes hebben verloren en weten en ervaren dat politiek in de vorm zoals het ons altijd is voorgeschoteld aan zijn einde is gekomen. Deze verkiezingsuitslag opent nieuwe inzichten over de klimaatverandering en zal grote verschuivingen veroorzaken.
Ook de media zal begrijpen dat ze dienen te veranderen en nu de taak hebben verder te kijken dan hun neus langs is. Anders vallen ze ook van hun voetstuk.

Anton Teuben (Klokkenluider-Onderzoeker-Meldpunt)

www.antonteuben.nl

 

Cookieinstellingen