Anita opent haar sfeervolle beautysalon in Klein Garnwerd

WINSUM – De Garnwerderweg van Winsum naar Klein Garnwerd was vrijdagmiddag versierd met een spoor van bijna 300 ballonnen. Reden? De opening van Beautysalon Anita in de boerderij Klein Garnwerd 3! Op het erf, voor de kinderen, een immens grote glijbaan, een enorme ballonnenboog en een gezellige picknickbank.

Familie, vrienden, cliënten en kennissen maakten om 16.00 uur de officiële opening mee die verricht werd door mevrouw Ingrid Bernsen, product and cliënt service director van Medex Bio Science.

Binnen, een prachtige Beautysalon, waar de cliënt zich kan laten verwennen met alle mogelijke behandelingen. Een enorme keuze van behandelingen en producten die in de sfeervolle ambiance helemaal tot hun recht komen.
Ruim 100 gasten bezochten de openingsreceptie. Er werden champagne en lekkere hapjes geserveerd en de sfeer was passend bij de hartelijkheid die Anita altijd uitstraalt.
Van Promotie Winsum ontving Anita een mooi boeket en Joop Veldhuis kwam namens de ondernemersvereniging Winsum de ‘Winsumse’ vlag brengen.
HogelandNieuws wenst Anita heel veel succes op haar nieuwe locatie. Wilt u meer informatie of een afspraak maken, hieronder staan de contactgegevens.

Beautysalon Anita
Klein Garnwerd 3
9951 TR Winsum

Email: [email protected]
Telefoon: 06 23 93 71 33

Maandag, Dinsdag & Donderdag 08.30 tot 17.00 uur

Maandag, Dinsdag & Donderdagavond 19.00 tot 22.00 uur

Behandeling na telefonische afspraak 06 23 93 71 33

Cookieinstellingen