Jip, waar ben je toch?

Foto: eigen foto

WINSUM – Sinds donderdag 25 maart is kater Jip niet meer thuis geweest. Zijn huis aan de Hendrik Werkmankade in Winsum is maar leeg zonder hem.

Na oproepen op Facebook en flyers in de buurt is er nog steeds geen teken van leven van het geliefde huisdier; de baasjes maken zich ernstig zorgen. Ook informeren bij o.a. Amivedi en de Dierenambulance heeft tot nu toe nog niets opgeleverd. Eigenlijk hebben ze de hoop al een beetje opgegeven, maar hopelijk kan iemand duidelijkheid verschaffen zodat het gezin weet wat er met Jip gebeurd is.

Jip is een jonge, beige met zwart gestreepte/gevlekte kater van 7 maanden met een hartvorm op beide flanken (gemarmerd cypers). Hij is slank en staat hoog op de poten maar is nog wel echt een jonge kat. Hij heeft een beige/witte buik met pantervlekken in het midden. Hij is onlangs geopereerd aan een navelbreuk en heeft daardoor op de buik misschien nog een enigszins kale plek van/met een inmiddels genezen wond. Jip is een allemansvriend, sociaal, erg nieuwsgierig, een beetje brutaal en was niet bang.

Heeft u informatie of heeft u Jip gezien, neem dan contact op met HogelandNieuws op 06-50231841 of rechtstreeks via de eigenaar op 06- 54788728,  want hij wordt erg gemist! (ook als er iets ergs met Jip gebeurd is willen we dat graag weten).

Cookieinstellingen