Definitief alternatief voor Boogplein?

Foto: Anton Teuben

WINSUM – Dit ontwerp, eigenlijk bedoeld voor het Boogplein, maar waarschijnlijk ook te realiseren op het vervallen Bobenco-terrein aan de Trekweg naar Onderdendam, is het geschenk van klokkenluider, onderzoeker en ufo-meldpunt Anton Teuben aan Winsum.

In 2002 heeft hij destijds bij burgemeester Dees en vervolgens bij Yvonne van Mastrigt al gemeld wat zich in Noord-Nederland openbaarde en welke ontdekkingen en feiten zich in Winsum hebben gemanifesteerd.

Na 17 jaar onderzoek wil Anton deze verworven kennis overdragen in dit unieke en futuristische project en daarmee starten in Winsum. Uiteraard is Groningen niet uniek, ook in andere plaatsen in Nederland waar zich gebeurtenissen hebben voorgedaan, wil hij dit aanbieden.

Het ontwerp is gebaseerd op de historie, ontdekkingen, ervaringen en gebeurtenissen van veel Noorderlingen en plaatsgenoten. Binnenkort wordt tijdens een presentatie in Winsum uitleg gegeven over dit plan waar alle instanties welkom zijn en uitgenodigd worden om er in mee te participeren. Mocht het plan worden verwezenlijkt, dan zijn de derde en vierde verdieping al ingevuld met een expositie van de ontdekkingen van Anton en de vele mensen die daar vaak belangeloos aan mee hebben gewerkt.

De indeling van de UFO

Begane grond: parkeergarage  Etage 1: 6 winkelruimtes  Etage 2: 8 winkelruimtes  Etage 3; Eet- en drinkgelegenheid  Etage 4: Balkon

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen