Ere-gallerij der kampioenen: 4 teams van DIO Bedum

BEDUM – Afgelopen zaterdag 25 januari zijn er maar liefst vier succesvolle volleybal- jeugdteams gehuldigd. Voor de wedstrijd van het heren 1 team* werden de vier teams door een volle tribune toegejuicht, kregen ze medailles en bekers en gingen ze op de foto met de Diosaurus, maar misschien was wel het stoerste het applaus van en de high-fives met de mannen van team 1.
Meisjes C, meiden van 13-14 jaar, werd na een spannende competitie kampioen in de 1e klasse A. Zij stromen de tweede helft van de competitie door naar de Hoofdklasse.
Bij de CMV- jeugd (basisschooljeugd) werden maar liefst drie teams kampioen.
-Team N4-1, met spelers tussen de 8 en 10 jaar, eindigde gelijk op plaats 1 met rivaal Doles uit Harkstede en liet de rest van de teams ver achter zich.
-Team N3-1, met spelers tussen de 7 en 9 jaar, eindigde met maar liefst 10 punten voorsprong op de nummers 2 Oranje Nassau en Winkhem.
-Team N2-2, met spelers van 7 en 8 jaar, eindigde met 4 punten voorsprong op team N2-1 van DIO/Bedum. Daarna volgde een groot gat tot de nummer 3 en verder.
De teams van DIO/BEDUM hebben het het 1e half jaar zeer goed gedaan. Ze trainen twee keer in de week onder deskundige leiding van gediplomeerde en gemotiveerde trainers. Momenteel bestaat de CMV-jeugd uit ongeveer 40 enthousiaste spelers, verdeeld over 3 trainingsgroepen. Lijkt volleyballen jou of jouw kind ook een leuke sport? Bij DIO/Bedum is de mogelijkheid drie keer mee te trainen alvorens op te geven. Voor vragen of uw kind op te geven voor een keer te proeftrainen mag een mailtje gestuurd worden naar Wernand Schillern (coördinator CMV) via [email protected]
*Kenders Bouw DIO Heren 1  komt uit in de landelijke Topdivisie.

Reacties