SamenLoop voor Hoop Hogeland uitgesteld

Foto: Archief HogelandNieuws
HET HOGELAND – Het KWF heeft besloten om de SamenLoop voor Hoop Hogeland (19 en 20 juni 2020) met een jaar uit te stellen en zal nu in juni 2021 plaatsvinden. Directe aanleiding: de uitbraak van het Corona-virus en de bijbehorende richtlijnen die vanuit het RIVM zijn aangedragen om dit virus te bestrijden. Het bestuur van de SamenLoop voor Hoop Hogeland staat achter dit begrijpelijke besluit van het KWF.
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de aanwezigheid en deelname van een kwetsbare groep uit onze samenleving. De gezondheid van onze deelnemers en een ieder die een bijdrage levert aan de Samenloop, staat voorop. Gezien de omvang van dit evenement en de onzekerheid over de duur van de bestrijding, hebben we deze SamenLoop uit voorzorg uitgesteld. Daarmee willen we besmettingen voorkomen en de gevolgen van het nieuwe virus beperken.
We hopen op jullie begrip voor dit besluit dat we hebben moeten nemen. Graag houden we samen met jullie het vuur van hoop levend zodat we in juni 2021 met deze SamenLoop alsnog de strijd tegen kanker samen aan kunnen gaan!
Ineke Bonder, voorzitter van het organisatiecomité: “Wij vinden het heel begrijpelijk dat deze keuze nu is gemaakt, maar uiteraard vinden we het ook jammer. Het is uitstel en geen afstel. Het enthousiaste team gaat zeker door! We verwachten na de zomer de voorbereidingen weer op te pakken. We gaan in de zomer van 2021 een mooi evenement neerzetten.”
Cookieinstellingen