Futsal Winsum wint ruim

WINSUM – Futsal Winsum heeft vrijdagavond met ruime cijfers gewonnen van Flamingo uit Leeuwarden. Kort na het rust stond het nog 3-3, maar het werd uiteindelijk 14-3.

Het andere goede nieuws kwam uit Assen, waar titelconcurrent LTC niet verder kwam dan een 4-4 gelijkspel tegen ONR. Dit betekent dat Futsal Winsum met nog vier duels te gaan alles weer in eigen hand heeft.

In de eerste helft wist Futsal Winsum de vele kansen onvoldoende te benutten waardoor de gasten in de wedstrijd bleven. Pas in het laatste kwartier werd echt afstand genomen. De doelpunten kwamen van Sander Roorda (3), David Albert Villalta 3, Ulco Brinkhuizen 2, Edu de Jonge Rosa 2, Stefan Bultena, Reinder Haaksema, Björn Schutter en een eigen doelpunt.

Futsal Winsum heeft een drukke week voor de boeg. De ploeg van Marc Krüger gaat woensdag op bezoek bij Cambuur Leeuwarden en vrijdag bij Boerakker. Na het vrije paasweekend wachten dan nog thuisduels tegen REUZ uit Vries en zvv Delfzijl.

Tekst: Kornelis Prins