Besluiten van burgemeester en wethouders

Foto: Gemeente Winsum

Wat heeft het college van burgemeester en wethouders besloten? Lees het in de laatst vastgestelde besluitenlijst.
Verkorte besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Winsum d.d. 12 juni 2017

Aanwezig:

Loco-burgemeester de heer H. Blok
Wethouder de heer M.M.H. Verschuren
Wethouder de heer B. Westerink
Secretaris de heer F. Wiertz

Met kennisgeving afwezig:

Burgemeester de heer M.A.P. Michels

BESTUURSRAPPORTAGE 2017-1

Het college stelt de raad voor om de bestuursrapportage 2017-1 lopend van januari t/m april 2017 vast te stellen. In de bestuursrapportage informeert het college de gemeenteraad over de uitvoering van de begroting.

MANAGEMENTLETTER

Het college neemt kennis van de Managementletter 2017 en stemt in met de reacties gegeven op de Managementletter 2016. De Managementletter 2016
is een verslag van de in februari/april 2017 uitgevoerde interim-controle door Vallei Accountants. Deze controle richt zich met name op de organisatieprocessen en de mate waarin de organisatie de aanwezige risico’s afdekt. In de Managementletter 2016 zijn de bevindingen en adviezen opgenomen m.b.t. de interne beheersing van de diverse organisatie-processen.

NIEUWE DIENSTVERLENINGSHANDVEST BESCHERMD WONEN, OPVANG EN INLOOPVOORZIENING

Het college stelt het dienstverleningshandvest Beschermd Wonen, Opvang en Inloopvoorziening GGZ Groningen 2017 vast. Het nieuwe dienstverleningshandvest is opgesteld naar aanleiding van de aangepaste Centrumregeling Beschermd Wonen, Opvang en Inloopvoorziening GGZ.

COFINANCIERING PROJECT ‘KERSTVLOED 1717’

Het college stelt onder voorwaarden een cofinancieringsbijdrage van € 7.500,- beschikbaar voor het project ´Kerstvloed 1717´. De totale kosten bedragen € 175.000,–… Dit jaar is het 300 jaar geleden dat er een kerstvloed was in onze regio die veel mensen het leven heeft gekost. Marketing Groningen heeft de herdenking hiervan gekozen als thema voor dit jaar voor de toeristische promotie voor de Waddenkust. In samenwerking met diverse stakeholders is een plan opgesteld voor een land-art kunstroute die de hele zomer kan worden bezocht. Om dit plan te realiseren is financiële ondersteuning in de vorm van co-financiering nodig. De tijdelijke kunstroute heeft een toeristische potentie voor de gemeente Winsum..

GUNNING BOUWRIJP MAKEN MUNSTER FASE 1 EN HERSTRUCTURERING LOMBOK/NETLAAN

Het college verleent Beugel Infra te Beilen opdracht voor de herstructurering van Lombok/Netlaan, voor de toekomstige nieuwe woonwijk Munster. Dit voor het totaalbedrag van 1.216.000,- excl. Btw, op basis van de op 2 juni gehouden aanbesteding.

Cookieinstellingen